Причина за този ход са съобщенията от Франция, че дясната

...
Причина за този ход са съобщенията от Франция, че дясната
Коментари Харесай

Водещият кандидат на Алтернатива за Германия се оттегли след скандал

Причина за този ход са известията от Франция, че дясната партия на Марин льо Пен " Национален общ брой " няма да желае да работи в бъдеще в една секта с АзГ в Европейския парламент поради противоречиви изказвания на Кра. Но има и още нещо - евродепутатът е обвинен в приемането на подкупи от Русия и от Китай.

Льо Пен и преди е подлагала на критика АзГ

Френските медии се базират на изявление на Кра, обещано на италианския вестник " Ла Република ". В него той твърди, че не всички членове на Секретен сътрудник са били нарушители. Тази организация е направлявала и управлявала наред с другото концентрационните лагери на националсоциалистите и носи виновност за осъществените от тях военни закононарушения. По време на Нюрнбергските процеси след края на Втората международна война тя бе оповестена за незаконна. Кра от своя страна декларира: " Никога няма да кажа, че всеки, който е носил униформа на Секретен сътрудник, автоматизирано е нарушител ".

В Европейския парламент АзГ работи взаимно с френския " Национален общ брой " и с италианската " Лига " във фракцията " Идентичност и народна власт ", само че сред сътрудниците от Германия и от Франция от дълго време има различия.

Оттеглянето на Кра от предизборната акция евентуално ще се отрази на АзГ, изключително откакто и вторият претендент в листата за евродепутати Петр Бистрон отпадна поради водено против него разследване от страна на прокуратурата. Той е обвинен в пране на пари и подкупи. Максимилиан Кра обаче не отдръпва кандидатурата си за Европарламента и остава отпред на листата на АзГ.

Материалът е оповестен в
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР