В последните дни отново семейството на скандалната певица Сузанита отново

...
В последните дни отново семейството на скандалната певица Сузанита отново
Коментари Харесай

Заформиха голям скандал с майката на Сузанита

В последните дни още веднъж фамилията на скандалната певица Сузанита още веднъж подсети за себе си и отново не мина без скандал, както се случва нормално. 

Този път информациите са свързани с майката на Сузанита - Шенай и с обвинявания, тиражирани в обществената мрежа Тик Ток за нея. Според консуматори тя постоянно злоупотребявала с приходите, получени посредством благотворителна активност и даже - че е източила цели 70 000 лв.!

От известно време насам бившата жена на Орхан Мурад събира пари в интернет посредством профила си в Тик Ток за закупуване на апарати за лимфен дренаж, нужен за поддържането на живота на заболели от рак с отстранени лимфни възли.

Наскоро още огън в абсурда хвърли и известният гримьор Валентин Кулагин, който призна, че има информация, съгласно която Шенай имала система за източване на пари за въпросните уреди.

" Оказва се, че тази жена е взела към 70 хиляди лв. за щедрост, без да има компания. Няма и записана фондация за задачата, а за какво не го е направила? Твърди, че машинките, които закупува със събраните средства, са на стойност 1200 лв. за брой, а в действителност истината е, че ги закупува от китайските уеб сайтове за 50 $ ", показа по време на лайв Кулагин.

" Направи си скули, нос за повторно, бюст. Тези интервенции са неразрешени, когато някой има разсейки ", разясни по-късно гримьорът, визирайки през цялото време здравословното положение на Шенай, която пък преди време бе разкрила, че разводът й с Орхан Мурад й е докарал стрес, от който развила втори рак. Злокачественото образувание било в региона на дясната гърда, което след 8-часова интервенция е изрязано в турска болница.

" В същото време тази жена какви салта прави на камера, с цел да й пускат дарове под формата на точки, които осребрява по-късно за съмнителната й щедрост ", учудва се Кулагин на силата, която Шенай пръска, до момента в който бори заболяването си. Към момента телефоните на Шенай са изключени и тя не е коментирала изказванията, написа " Галерия ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР