Защитникът на Вердер (Бремен) Митчел Вайзер потвърди информацията на списание

...
Защитникът на Вердер (Бремен) Митчел Вайзер потвърди информацията на списание
Коментари Харесай

Европейски шампион с младежите на Германия иска да играе за Алжир

Защитникът на Вердер (Бремен) Митчел Вайзер удостовери информацията на списание “Кикер ”, че желае да стане национал на Алжир, макар че има мачове за младежките гарнитури на Германия.

През 2017 година Вайзер завоюва европейското състезание до 21 години с националния отбор на Германия, а общо за обединенията на Бундестима при подрастващите има 40 дуела. Той обаче в никакъв случай не е бил викан в мъжкия народен тим.

Майката на Вайзер е от Алжир, което му дава право да стане национал на африканската страна.

" Винаги съм желал да играя на огромен шампионат и мисля, че с Алжир ще имам най-хубава опция да реализира това ", сподели бранителят.

28-годишният Мичел Вайзер, който е наследник на някогашния футболист Патрик Вайзер, направи впечатляващ старт на сезона и записа седем асистенции в 14 мача преди началото на международното състезание, само че това не му донесе повиквателна за Мондиала в Катар.

Алжир завоюва Купата на африканските народи през 2019 година, само че не съумя да се класира за международното в Катар. Националният селекционер Джамел Белмади даде обещание да вкара доста нови лица в тима и се чака той да наподобява с променено лице на Купата на африканските народи през идната година.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР