Левски организира концерт с известни изпълнители, с който отбеляза 110

...
Левски организира концерт с известни изпълнители, с който отбеляза 110
Коментари Харесай

Концертно шоу зарадва левскари навръх 110-ия рожден ден на клуба

Левски провежда концерт с известни реализатори, с който означи 110 години от основаването на клуба на 24 май, Денят на славянската книжовност и просвета. 5-часовото шоу се състоя пред бранш А на стадион " Георги Аспарухов " и беше с вход свободен за последователите на " сините ".

Програмата започва в 15:00 с диджей, а след час на сцената се качи някогашният вокалист на Д2 Дичо. Последва осъществяване на рапъра Били Хлапето, преди ентусиастите на Левски да изгледат още един път филмовия откъс на кино лентата за клубната легенда Георги Аспарухов-Гунди, който ще излезе по кината на 18 октомври. Първият игрален филм за Аспарухов, озаглавен " Гунди - Легенда за любовта ", бе показан на почитателите от основните герои в продукцията - Павел Иванов и Александра Свиленова.

След края на филмовия откъс на сцената се качиха още двама обичани български реализатори в лицето на Михаела Филева и Владимир Ампов-Графа. С осъществяването на Графа завърши и дългият празничен ден по случай 110 години от основаването на " синия " клуб.

Честванията започнаха по традиция на " Могилката ", където ръководители, футболисти, треньори и ветерани се събраха, с цел да поднесат венци и цветя. Последва церемониален обяд, преди празненствата да се насочат към " Герена ". В неделя, 26, от 18:00 часа Левски поставя завършек на сезона си в Първа лига с домакинство на първенеца Лудогорец. Двубоят ще бъде финален за старши треньора Николай Костов, както и за капитана и вратар на " сините " Николай Михайлов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР