Защитникът на ЦСКА-София Николай Бодуров сподели мнението си за мача

...
Защитникът на ЦСКА-София Николай Бодуров сподели мнението си за мача
Коментари Харесай

Бодуров: Казах на треньора, че съм голмайстор

Защитникът на ЦСКА-София Николай Бодуров показа мнението си за мача с Дунав (3:0) пред уеб страницата cska.bg. Той призна, че за неговия отбор е било мъчно единствено до първия гол. След като вкара второто попадение от началото на сезона, бранителят се пошегува, че е споделил на треньора, че е голмайстор.

" Беше мъчно до момента в който падна първия гол, само че това постоянно е по този начин. След първия гол тимовете се отварят в опит да изравнят и за нас става по-лесно. Срещу нас всички излизат затворено и се борят да стигнат до точка, което е обикновено ", счита Бодуров.

" Да, става ми табиет да отбелязвам. Понякога в личната врата, различен път в другата. Аз споделих на треньора, че съм голмайстор, то се вижда ", пошегува се Николай.

" Почти всички тимове против нас играят затворено и дебнат на контраофанзива да измъкнат нещо. Радващото е, че най-малко до този миг не даваме никакви шансове на пропивниците. Ясно е, че няма по какъв начин да спечелим всички мачове до края, само че ще дадем всичко от себе си. Божа работа е до каква степен ще стигне нашата победна серия, само че ние сме длъжни да даваме всичко от себе си. Няма тим, който да може да победи всички, това е невероятно, само че пък ние ще пробваме да създадем невъзможното ", сподели още брънителят.

" Климатът в тима е на извънредно положително равнище. Разбираме се чужденци, българи, непрекъснато се бъзикаме и мисля, че това е главната причина да върви тима. Има ли кавги, просто няма да стане ", разкри футболистът.

За мен е по-добре да играем по-често. Чувстваме се добре физически и това се видя през второто полувреме. В Европа играят през два-три дни през цялата година. Колкото повече мачове играем, толкоз по-добре ", приключи Бодуров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР