Защитаващият титлата си отбор на Тампа Бей победи като домакин

...
Защитаващият титлата си отбор на Тампа Бей победи като домакин
Коментари Харесай

Тампа е на победа от полуфиналите за купа „Стенли“.

Защитаващият купата си тим на Тампа Бей победи като хазаин Каролина с 6:4 и поведе с 3:1 триумфа в серията от втория кръг на плейофите в Националната хокейна лига (НХЛ) на Съединени американски щати и Канада. Така първенците се нуждаят от още единствено един триумф, с цел да се класират за полуфиналите за Купа „ Стенли “. 

Стивън Стамкос и Никита Кучеров се отличиха с по два гола и асистенция, а Тампа осъществя поврат, откакто изоставаше с 2:4 малко след средата на срещата. Брейдън Пойнт способства с попадение и асистенция, а Тайлър Джонсън също се разписа. Вратарят Андрей Василевски направи 21 спасявания. 

За Каролина Джейкъб Славин се отличи с гол и асистенция, а Андрей Свечников добави две асистенции. Теуво Теравайнен, Йеспер Фаст и Дъги Хамилтън също осъществиха, само че Каролина би трябвало да завоюва идващите три мача, с цел да отстрани първенците. 

Ню Йорк Айлъндърс вкара три безответни гола в последните 7 минути и се наложи с 4:1 над гостуващия Бостън, с цел да изравни резултата на 2:2 победи в серията.

Матю Барзал изпъкна с гол и асистенция, а Кайл Палмиери, Кейси Сизикас и Жан-Габриел Пажо донесоха обрата, откакто Давид Крейчи беше дал задатък на противника след 3:57 минути игра. Вратарят на домакините Семьон Варламов отрази 28 шайби.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР