ГЕРБ носи пълната отговорност за това, че днес няма нито

...
ГЕРБ носи пълната отговорност за това, че днес няма нито
Коментари Харесай

Терзиев обеща на софиянци: Ако до 3 години няма работещ лифт, ще поемем отговорност

ГЕРБ носи цялостната отговорност за това, че през днешния ден няма нито един работещ въжен превоз на планината Витоша.Това обявиха кметът на Столична община Васил Терзиев и ръководителят на групата на " Продължаваме промяната – Демократична България (Спаси София) " в Столичния общински съвет (СОС) Борис Бонев, съобщи кореспондент на БГНЕС.

" Днес сутринта чухме много художествени измислици на тематика Витоша и следващата порция от страна на ГЕРБ да пробват да хвърлят виновността за нещо, което те са сътворили на различен и по какъв начин за 6 месеца не сме съумели да се оправим ", сподели столичният кмет и уточни, че ГЕРБ са продали лифтовете с един безразсъден контракт, който не пази ползите на Следствен отдел към окръжна прокуратура.

Терзиев добави, че той и екипът му наследяват проблеми и ги вземат решение и уточни: " Неработещ цех за отпадък започнахме да го изправяме на крайници. Започнахме да чистим графитите. "

Той е безапелационен, че ще поправят и видеонаблюдението в столицата.

По думите му единството, което чуват от ГЕРБ е едно и също нещо – " новият кмет и неговият екип не могат да вземат решение проблемите на града ни, до момента в който ние можем ".

Терзиев означи, че обстановката със прекъсването на Симеоновския въжен превоз е завещание от ГЕРБ. " Наследяваме един проблем и му намираме решение. До края на мандата да имаме един работещ въжен превоз ", сподели още той и даде обещание, че в случай че до 3 години няма работещ въжен превоз, ще поемат отговорност.

Кметът на Следствен отдел към окръжна прокуратура счита, че ГЕРБ би трябвало да се научат да поемат отговорността за проблемите, които са основали. " Витоша е напълно тяхно дело, обаче, ние не ще намерим решение и на този проблем ", безапелационен е той.

От своя страна Борис Бонев акцентира, че през 2007 година ГЕРБ са продали на безценица въжените линии и уреди за 8 милиона лв..

По думите му да влезеш в правосъдна борба с компанията е най-лошият вид и значи, че общината ще загуби делото.

Бонев сподели и че има правно мнение със 122 страници, " поръчано от Йорданка Фандъкова и ГЕРБ ", в което се споделя, че " в случай че желаеме да възвръщаме лифтовете, е значимо включването на съответни периоди ".

Терзиев изясни, че общината има опция да възвърне Драгалевския въжен превоз. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР