Средната честота на сексуалните контакти при чехите е по-малко от

...
Средната честота на сексуалните контакти при чехите е по-малко от
Коментари Харесай

Мащабно проучване: Чехите правят секс средно по един път в месеца

Средната периодичност на половите контакти при чехите е по-малко от един път на месец - средно дамите са правили секс 0.71 пъти, а мъжете - 0.99 пъти. Това демонстрират данните от мащабно проучване на чешкия Национален институт за психологично здраве, посветено на сексуалността на чешкото население.
Изследването е извършено в края на март измежду близо 6700 респонденти както онлайн, по този начин и посредством персонални изявленията. Това е първото изследване в Чешката република, което е съобразено с интернационалните рекомендации за методология за представителни изследвания на сексуалността и пола.
5.93% от дамите и 8.43% от мъжете в никакъв случай не са правили секс. Дори измежду възрастното потомство има хора, които в никакъв случай не са правили секс - това са 4 % от дамите и 2.4 % от мъжете във възрастовата група 65-75 години.
При чехите в дълготрайна връзка междинната периодичност на половите контакти на месец е 5.72 пъти при мъжете / 5.63 пъти при дамите.
Честотата на мастурбацията варира значително при обособените възрастови групи. В най-младата възрастова група - от 18 до 25 години - дамите мастурбират приблизително 4,06 пъти месечно, а мъжете - приблизително 8.80 пъти месечно. 21.3 % от дамите и 5.2 % от мъжете в никакъв случай не са мастурбирали през живота си. Данните демонстрират, че по време на мастурбация дамите най-често доближават до оргазъм посредством клиторна стимулация (43.9% от случаите), до момента в който по време на сексуален контакт чехкините най-често доближават до оргазъм посредством комбинирана стимулация (48.6% от случаите), съобщи доктор Луцие Крейчова от Националния институт за психологично здраве.
Чехите най-често се срещат посредством другари (29.6 %), на работа или в учебно заведение (20.0 %), или в границите на обществени действия (17.5 %). 13.4 % от респондентите са се срещнали с колегата си онлайн.
7% от чешкото население има нехетеросексуална ориентировка. Най-разпространената нехетеросексуална ориентировка е бисексуалността/панасексуалността - 3.2 % от популацията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР