Засега няма никакви официални коментари за смъртта на Алексей Навални

...
Засега няма никакви официални коментари за смъртта на Алексей Навални
Коментари Харесай

Митрофанова проговори за Навални: Евтини спекулации! Нямаме интерес от смъртта му

„ Засега няма никакви публични мнения за гибелта на Алексей Навални – нито какво се е случило, нито за какво, по тази причина не можем да разясняваме. Можем да кажем, че всичко, което е имало досега, са единствено евтини спекулации по въпроса. “ Това съобщи посланикът на Руската федерация в България Н. Пр. Елеонора Митрофанова.
По думите ѝ, Навални е бил съществено охраняван. „ Изобщо нямаме никакъв интерес от гибелта му “, безапелационна е Митрофанова.
По мотив обвиняванията, отправени от брачната половинка на съветския опозиционен водач – Юлия Навалная, която във видеообръщение непосредствено упрекна за гибелта на Алексей Навални президентът Владимир Путин, Митрофанова съобщи, че Навални е бил сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ, както и брачната половинка му.
„ Ако забелязахте, 10 минути след гибелта му, тя към този момент е обвинила нашия президент в това, че той бил умъртвил Навални. Разбирате, че това не може да се прави, когато няма никакви данни “, акцентира тя, представена от Dnes.
Митрофанова означи и че е доста скръбен фактът, че не се съблюдава съглашението сред България и Русия за запазване на взаимните монументи на просвета и история.
От началото на войната на Русия в Украйна Москва дефинира България като „ неприятелска страна “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР