Заразеният с коронавирус американски президент Доналд Тръмп влезе във военната

...
Заразеният с коронавирус американски президент Доналд Тръмп влезе във военната
Коментари Харесай

Вкараха Тръмп в болница заради коронавируса, твърдят, че е превантивно


Заразеният с ковид американски президент Доналд Тръмп влезе във военната болница „ Уолтър Рийд ” в щата Мериленд.

От фрагментите, показани по малкия екран, се вижда по какъв начин 74-годишинят Тръмп излиза от резиденцията, облечен в костюм, няколко пъти маха с ръка за привет към публицистите, подвига палеца като израз, че е окей и се насочва към чакащия го вертолет. Той носеше маска.

Тръмп също самичък излезе от вертолета при кацането пред болница та. Преди това той популяризира видео, преди да влезе в болница та: „ Мисля, че всичко ще е наред при мен, само че би трябвало да се убедим, че всичко ще е наред ”, сподели президентът, кой имаше тип като на човек, който е леко нерадушен.

„ Президентът Тръмп е в положително въодушевление, той има слаби признаци, работи през целия ден ”, сподели говорителката на Белия дом Кейли Макинани.

По-рано бе обявено, че коронавирус положението на Доналд Тръмп се е влошило, той кашля и има висока температурта, писа Vanity Fair. Авторът на информацията твърди, че за положението на президента са му съобщили двама представители на Републиканската партия, които са „ в стеснен контакт с Белия дом ”.

Като предохранителна мярка президентът ще прекара няколко дни в болница та и оттова ще работи. Президентският доктор Шон Конли заяви, че президентът е лекуван със серум от антитела, създаден от американска компания, съобщи ТАСС.

Лекарят твърди, че първата лейди „ се усеща все по този начин добре ”. У нея се следи „ слаба кашлица и главоболие ”. „ При останалите членове на първото семейство всичко е наред, резултатите от тестванията им са негативни ”.

Междувременно предизборният ща на Тръмп разгласи, че плануваните предизборни мероприятие с негово присъединяване или се анулират, или ще протекат във виртуален формат. Под въпрос е графикът за идната седмица.

Кандидат президентът Джо Бадйън краткотрайно ще се въздържи от разпространяването на видеа с рецензия към противника му Доналд Тръп, заяви източник от предизборния му щаб, представен от организациите.

Байдън взел това решение поради заразяването на Тръмп и жена му Мелания с ковид. Докато трае лекуването на Тръмп, няма да има виде на Байдън с рецензии към Тръмп.

Бившият вицепрезидент на Съединени американски щати разкри в петък, че той и брачната половинка му Джил два пъти са дали тест за ковид. И при двамата резултатите са били негативни.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР