Заради извънредните марки за ограничаване разпространението на COVID 19 Община

...
Заради извънредните марки за ограничаване разпространението на COVID 19 Община
Коментари Харесай

Детските градини ще записват децата по имейл или телефон

Заради изключителните марки за ограничение разпространяването на Коронавирус 19 Община Стара Загора вкарва промени при записването на новопостъпили  деца в общинските детски градини.

На 26 март на уеб страницата на Общината ще бъдат обявени  резултатите от класирането на децата, родени през 2015, 2016, 2017 и 2018 година.

Записването на всички класирани деца би трябвало да стане от 29 март до 09 април в това число. Децата, родени през 2018 година и признати в първа група, постъпват в детската градина през месец септември.

Настоящата конюнктура изисква да се съблюдават всички въведени противоепидемични ограничения и при опция да се заобикаля директният контакт. Затова записването на децата ще става по телефон или на имейл на детската градина, а нужните документи ще бъдат предоставени в детското заведение по график, избран от шефа, с цел да се избегне скупчването на хора.

Според Графика на идните през 2021 година класирания за детски градини, децата, които не са признати през месец март, вземат участие в идващото класиране, което ще бъде на 11 юни 2021 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР