започват с искане за по-високи възнаграждения. Първата проява на недоволство

...
започват с искане за по-високи възнаграждения. Първата проява на недоволство
Коментари Харесай

Полицаите излизат на протест за по-високи възнаграждения, но не се чува колко точно искат

започват с искане за по-високи хонорари. Първата демонстрация на неодобрение е планувана за 11 часа през днешния ден във Варна, само че ще има по-голям митинг в 18:30 часа.
Подготвят се митинги и в Русе, Кърджали и Бургас, заяви БНР.
 Протестът на служителите на реда може да стартира още другата седмица Протестът на служителите на реда може да стартира още другата седмица
“Нямаме доста време да изчакваме, преди бюджетът да бъде импортиран в Народното събрание “. Това съобщи ръководителят на Синдикалната фед...
Според най-големия профсъюз в Министерство на вътрешните работи, досега действителни договаряния с управлението на министерството не е имало.
Ако не се стигне до съгласие, от синдиката плануват огромен народен митинг в столицата при започване на ноември - 8 ноември. Иначе за на следващия ден предстоят още районни митинги - в Русе, в Кърджали, в Бургас.
Работим всеки ден, усещаме се недооценени, съобщи представител на протестиращите служители на реда от Варна пред Българска национална телевизия. Той се оплака, че не е ясно по какъв начин се получават награди за работа на първа линия против ковид.
На въпрос какъв размер на заплатата би ги удовлетворил, съответен отговор не последва - единствено конкретизиране, че не могат да приказват с проценти и цифри. Служителите на реда желаят да бъдат включени в постановлението на Министерския съвет, с което се дават награди за работещите на първа линия против COVID-19 - 1000 лева месечно на човек.
 Полицаите на митинг поради заплати Полицаите на митинг поради заплати
Полицейските синдикати са в подготвеност за митинги поради неналичието на нарастване на заплатите във вътрешното министерство, заяви БНР. По...
" Ако не ни чуят и след народен митинг, имаме и други способи ", предизвестиха служителите на реда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР