Започнаха изказвания на тема бюджет, които са абсолютно некоректни, тъй

...
Започнаха изказвания на тема бюджет, които са абсолютно некоректни, тъй
Коментари Харесай

Цонев: Коригирахме бюджета, намалихме инфлационните поражения

Започнаха изявления на тематика бюджет, които са безусловно неточни, защото се вършат от сътрудници, на които това не е професионалната сфера. Това разяснява в пленарната зала зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев, зам.-председател на Бюджетната комисия в Народно събрание.

Това, което приехме, е нов бюджет. Защото философията на бюджета, който гласувахме 230 народни представители от 230 присъстващи, беше напълно заменена, напомни зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи.

Това се вижда доста ясно. Правя това конкретизиране, защото се приказват лъжи. Бюджетът, който приехме с цялостен консенсус, е нов бюджет, тъй като философията му е безусловно друга от тази на импортирания бюджет, сподели още Цонев.

Внесеният бюджет не отчиташе инфлацията, той имаше неверна икономическа и фискална политика, която щеше да взриви в допълнение инфлацията. И ние го коригирахме. Намалихме инфлационните провали върху бизнеса и хората, безапелационен бе Йордан Цонев.

Няма какво тук да умуваме, по какъв начин бил гласуван бюджетът на държавното управление с 230 гласа. Не, бюджетът на опозицията! Така, както и предишния септември беше гласуван бюджетът на опозицията с цялостен консенсус. И по тази причина би трябвало да бъдат похвалени ръководещите - тъй като схванаха, в това число и финансовия министър, който ни го сподели в прав текст, че това е верният метод. Дайте да не вършим еквилибристики от едно достижение на цялата зала, прикани той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР