Бриджъртън се завърна за новия си сезон, който беше описан

...
Бриджъртън се завърна за новия си сезон, който беше описан
Коментари Харесай

Новото имение на Бриджъртън в сезон три – истинско местоположение и къде сте го виждали преди

Бриджъртън се завърна за новия си сезон, който беше разказан като „ в действителност занимателен “ и „ в действителност сантиментален “ от един от неговите членове на актьорския състав преди премиерата му тази седмица.

Третият сезон на шоуто започва в Netflix с първите си четири епизода в четвъртък след огромно очакване измежду почитателите. Платформата за стрийминг е настроена да пусне останалите четири епизода от последния сезон идващия месец.

След като в първите два сезона беше воден от други двойки, Бриджъртън - който е основан на поредицата книги от същия име от създателя Джулия Куин - в този момент се концентрира върху Пенелопе Федърингтън (в ролята Никола Кофлан) и Колин Бриджъртън (Люк Нютон). Към двойката обаче се причисляват редица други завръщащи се герои в сезона.

Те включват Уил Мондрич (Мартинс Имхангбе) и брачната половинка му Алис Мондрич (Ема Наоми). Двойката, дружно с трите си деца, претърпява смяна, защото най-големият им наследник Ники Мондрич (Джеймс Брайън) наследява купата барон на Кент след смър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР