Запечатаните кранчета от Агенция Митници в поморийския завод Черноморско злато

...
Запечатаните кранчета от Агенция Митници в поморийския завод Черноморско злато
Коментари Харесай

Винпромът в Поморие даде официално обяснение за запечатаните кранчета

Запечатаните кранчета от Агенция " Митници " в поморийския цех " Черноморско злато " са фабрично инсталирани според софтуерните условия за работа. Това обявиха от управлението на предприятието. Кранчетата са там повече от 20 години, още при закупуването на оборудванията. Те са част от тях, а не са в допълнение инсталирани. Според технолозите в завода, в целия свят няма произвеждане без сходни кранчета.

Поморие

Досега " Черноморско злато " неведнъж е бил проверяван, само че в никакъв случай чиновниците на Агенция " Митници " не са отчитали това като нарушаване.

Функциите на кранчетата е да се следи процеса на преправка, което сега не може да се реализира и на процедура продукцията се създава на сляпо.
Йордан Панайотов, изпълнителен шеф на " Черноморско злато ": Ако се забави повече от две седмици разпечатването, загубите ще бъдат в милиони. Това можем да кажем. Засега има 100 тона, които преработваме на мрачно, само че не знаем какво ще се получи, дали ще можем да я употребяваме.  Митничари затвориха съоръжения във винзаводите в Поморие и Славянци Митничари затвориха съоръжения във винзаводите в Поморие и Славянци
Инсталации във винзаводите в Поморие и Славянци са затворени от чиновници на Агенция "Митници ". Причината - благоприятни условия за източване на създаден алк...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР