ОвенДнес нямате настроение за работа, а шефовете незабавно ще забележат

...
ОвенДнес нямате настроение за работа, а шефовете незабавно ще забележат
Коментари Харесай

Хороскоп за събота, 25 май 2024 г.

Овен
Днес нямате въодушевление за работа, а шефовете неотложно ще виждат това. Не очаквайте схващане и състрадание - няма да Ви простят грешките и незавършените неща. А и събитията през днешния ден не са най-подходящи за мързелуване и безучастие. Така че се настройте на продуктивна вълна. Вие сте нетърпеливи и раздразнителни, и по тази причина не са изключени компликации и връзките с околните. Обкръжаващите няма да Ви простят пропуските, само че драговолно ще насърчават благородните пориви.
Телец
Звездите Ви поучават през днешния ден да си организирате някаква колекция. Може двамата с обичания човек, а може да позвъните на всички представители на Вашата фамилия, чак до девето коляно. Разбира се, че в случай че не сте двамата, не може да очаквате интимна вечер, само че пък би се получило потресаващо фамилно събиране - топло и радушно. Само че със сладки и сандвичи би трябвало да се запасите, и то в задоволителни количества. Затова е най-добре да са домашно произвеждане.

Близнаци
Съвместните финансови и всякакви други парични въпроси, свързани с Вашия обичан човек, може да се окажат комплицирана тематика за разискване. Това значи, че би трябвало да заемете твърда позиция, в случай че се отнася за някой родственик или другар, които имат табиет да взимат пари на заем и да не го връщат в точния момент. Може и да изпитвате възприятие за виновност, защото не сте им помогнали, само че по този начин ще съумеете да избегнете голям брой проблеми, които биха зародили, в случай че се бихте съгласили.

Рак
През този ден няма да Ви бъде елементарно да намерите общ език с родителите, или с колегата си по брак, а също със застрахователния сътрудник, фамилния доктор, юриста или непрекъснатия настоятелен сътрудник.Независимо от това, ще би трябвало доста да се обвържете, защото в този миг се намирате в подвластно, подчинено състояние. Приемете налаганите Ви ограничавания и пробвайте да намерите в тази обстановка и положителните страни. В същото време би трябвало да избягвате и депресивните настроения и по-добре да се грижите за своето здраве(без да търсите освен това извънреден комфорт).

Лъв
Днешния ден не доста подобаващ за романтика, срещи и диалози с обичания човек. Като цяло няма да можете изцяло да се разбирате един различен, а държанието и думоте на своя обичан човек ще разбирате погрешно. Отделни изречения може да Ви слагат в задънена улица. За да не се нагнетява атмосферата и да не се скапват връзките, през днешния ден е за предпочитане да се заемете със своето усъвршенстване. Може да четете книги по логика на психиката, да си изясните своите слаби места и да работите върху тях.

Дева
У Вас стартира интервал на съществено личностно израстване и самодисциплина. Всичко неприятно, което е станало в живота Ви, отпътува в небитието. Самото време ще Ви избави от всичко, което Ви безпокои, и да го отлагате за по-късно, просто няма смисъл. Подобряване на здравословното положение, увеличение на банковата сметка, по-активен обществен живот - всичко това е допустимо, в случай че извършите към този някой единствено няколко крачки. Даже към този момент тъкмо ще знаете, какво да предприемете. Днес няма никакъв късмет за крах!

Везни
Днес Вашият обичан човек ще се опита по някакъв метод да промени някакви обичаи и устои на Вашето другарство, като внесе в тях нещо ново, свежо и изключително. Само че Вие ще се окажете малко прекомерно консервативни, и ще Ви бъде мъчно да се пренастроите на нов лад....

Скорпион
Днес ще бъдте съсредоточени върху своите работни отговорности. Благоприятно ще премине общуването с сътрудници, както и разискването на нови достижения. Днес може да предложите своите хрумвания за частична промяна на работния развой, а също и на проекта за деня. Критиката ще се възприема леко. В фамилията ще зародят дълги диалози и разисквания. Добре би минало общуването с родителите, а и организирането на фамилни мероприятия.

Стрелец
През този ден ще Ви е изключително мъчно да се справите със своите проблеми независимо и по тази причина помощта на Вашия обичан човек ще Ви бъде просто нужна. Това обаче ще е по този начин единствено при положение, че и се доверявате напълно и изцяло. Ако имате даже и най- дребни подозрения, не би трябвало и да стартирате...

Козирог
През този ден Вашия обичан човек ще Ви се стори доста слаб, беззащитен и несамостоятелен. А Вас това освен че няма да Ви умилява, а ще Ви вбесява. Впрочем, постарайте се да кажете за това на Вашата половинка незабавно и ребром, а не затваряйте злостта у себе си. Сдържаността не би Ви донесла нищо положително.

Водолей
Днес ще разберете, че Вие с Вашия обичан човек сте едно цяло, което не би трябвало да се разделя, дори и отсрани доста да се постараят за това. Важното е вие да на се стараете, че току-виж - взело пък и се получило - всякакви чудеса стават в света!...А това напълно не ви е нужно...

Риби
От Вас се изисква далновидност и отговорно отношение към решаването на ежедневни въпроси. Настъпил е момента, когато всеки, даже и най-незначителния пропуск, може да се отрази извънредно отрицателно на по-нататъшното развиване на събитията. Трудничко ще Ви бъде, да намерите общ език с околните си и ще Ви се стори, че те просто нямат време, с цел да Ви изслушат деликатно. Ще се появят забавни хрумвания, отнасящи се до промяна на имиджа и дрешника Ви. Не си заслужава да бързате с тяхната реализация. Обмисляйте всичко както би трябвало, преди да се решите на радикални промени.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР