Заместник-министри на вътрешните работи и следователи се срещнаха с валията

...
Заместник-министри на вътрешните работи и следователи се срещнаха с валията
Коментари Харесай

Валията на Одрин обеща да се подобри охраната на границата от турска страна

Заместник-министри на вътрешните работи и следователи се срещнаха с валията на Одрин през днешния ден в турския град по отношение на трагичния случай на границата, заяви Българска национална телевизия.

Те се договориха за ежемесечни срещи за разрешаване на зараждащите проблеми. Турските управляващи поеха ангажимент за възстановяване на защитата на границата.

" Благодаря на турските сили за сигурност, които реагираха доста бързо и в границите на 24 часа съумяха да открият и заловят причинителите на това ликвидиране. Така че това е един знак, че когато страната има сили, средства и благоприятни условия работи бързо и във взаимоотношение с нас. Относно арестуваните, от позиция на това, че са причинители и дали са взели участие в това закононарушение, всичко е въпрос на следствие от нашите две страни, което е в компетенциите на прокуратурата. Каналджийство или дрога? Версии могат да се стартират всевъзможни, въпросът е какво ще се потвърди в хода на следствието ", съобщи Емил Ганчев, заместник-министър на вътрешните работи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР