Заместник-министърът на външните работи на Русия Александър Грушко определи в

...
Заместник-министърът на външните работи на Русия Александър Грушко определи в
Коментари Харесай

Конфликтно съжителство са отношенията Русия-ЕС

Заместник-министърът на външните работи на Русия Александър Грушко дефинира в понеделник връзките на страната с Европейския съюз като " конфликтно общуване ", оповестява ТАСС.

Грушко добави, че блокът е в " спешно положение " и " не е подготвен за равноправно съдействие " с Москва. Той също по този начин отхвърли последните наказания , наложени от Европейски Съюз на Русия, като прекосяване към " рискова линия ".

Руският външен министър Сергей Лавров съобщи по-рано, че Москва поддържа концепцията за образуване на интернационална коалиция , която да се опълчва на едностранните наказания на западните страни.
 Европейска комисия: Путин е виновен за убийства и опити за убийства
Европейска комисия: Путин е виновен за убийства и опити за убийства

Негова е крайната отговорност за дейностите на съветската страна...

" Всички прозорци, които бяха отворени, през днешния ден се затръшнаха освен поради политическата обстановка, само че и тъй като Европейският съюз в действителност се оказа, че не е подготвен за равноправно съдействие ", сподели той.

По думите му, " антируските наказания на Европейски Съюз слагат под подозрение опцията за съдействие сред Москва и Брюксел. Основен миг: виждаме, че тези наказания се употребяват за интервенция във вътрешните работи, с цел да диктуват условия на вътрешните и правосъдните и правоприлагащите органи. Всичко това докара връзките ни до рискова линия , когато самата опция за каквото и да е съдействие с Европейски Съюз е подложен под въпрос ".

Според Грушко недружелюбната политика на Европейски Съюз " закупи нова висота " по време на немското председателство в общността, защото. " Сериозен дразнител, сериозна спънка за развиването на естествените връзки се трансформира основаването на по този начин наречените хоризонтални санкционни механизми , с които юридически лица и съответни хора могат да бъдат глобени... Това е освен удар върху връзките сред Русия и Европейски Съюз, това е удар върху цялата световна архитектура и интернационалното право . Ние преглеждаме това като доказателство за това по какъв начин тъкмо западните сътрудници виждат по този начин наречения ред, учреден на правила ".

Практическото , " в връзките сме в най-ниската точка от края на Студената война... Цялото практическо взаимоотношение с Русия е прекъснато ". Грушко добави, че сега няма позитивна стратегия в разговора сред Русия и НАТО.
 Столтенебрг регистрира, че светът е застрашен от Русия, Китай и промените в климата
Столтенебрг регистрира, че светът е застрашен от Русия, Китай и промените в климата

Никоя страна или континент не могат да се оправят сами и би трябвало обща стратегическа солидарност
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР