Заместник министър-председателят по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев

...
Заместник министър-председателят по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев
Коментари Харесай

Как да се справим с инфлацията и да управляваме парите си при растящи лихви

Заместник министър-председателят по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев ще открие „ Шумът на парите 2022 “.

Стартът на 13-ото издание на едно от най-големите стопански събития в страната ще бъде даден в 09.30 ч. на 7 юни в Sofia Event Center.

По време на форума, проведен от Profit.bg, публиката ще следи полемиките в пет тематични панела: „ Банки “, „ Устойчиво развиване “, „ Лични финанси “, „ E-commerce “, „ Имоти “.

В панел „ Лични финанси “, чийто начален час е 13.30, панелистите ще споделят информация за методите за справяне с инфлацията и ефикасното ръководство на персоналните средства при повишаващи се лихви. Наред с това ще бъдат показани експертни прогнози за придвижването на цените на валутите, суровините и криптовалутите, както и препоръки за втората пенсия.

Възможността за вложения на БФБ и пазар beam ще показа доцент доктор Маню Моравенов - член на Съвета на шефовете и изпълнителен шеф на Българска фондова борса.

Особено настоящия въпрос, обвързван с вложението на персонални средства в условия на висока инфлация и на прага на възможна рецеция, ще показа ръководещият сътрудник и ръководител на Съвета на шефовете на Експат Капитал - Никола Янков. Ценни препоръки в тази тенденция ще даде и шефът на EOS в България - Тихомир Вълчев.

Какви са трендовете в кредитирането и вложението при младото потомство? Какво съставлява вложението в дребни частици Fractional Investments? На тези и други въпроси ще отговори основният изпълнителен шеф на Кеш Кредит - Зорница Янакиева.

В панел „ Лични финанси “ присъединяване ще вземат още Николай Ялъмов, ръководител на борда на шефовете на Капман Холдинг; Милослав Хугасян, управител Алкохолно портфолио в Кока-Кола ХБК България, както и Явор Ачев, управител за България на Амунди Асет Мениджмънт.

Имотната полемика, започваща в 16:50 ч., ще прегледа изключително настоящите тематики:

Изпълнителният шеф на ЕРА България Антон Андонов ще подчертава върху отражението на войната в Украйна и високата инфлация върху пазара на жилищни парцели у нас. Той ще засегне и въпросите дали ще охлади пазара предстоящото покачване на лихвите и какви са настройките и упованията на строителните бизнесмени за бизнес средата, цените и строителната себестойност.

Алтернативното ипотечно кредитиране в условия на висока инфлация ще показа по време на „ Шумът на парите 2022 “ адв. Николай Поппалов, който е ръководител на Съвета на шефовете на Leno. Той ще опише по какъв начин ипотечното кредитиране може да стане налично за всеки.

Евгени Василев, шеф на Arco Real Estate, ще отговори на въпросите: на какво се дължи растежът на цените на имотния пазар у нас и следи ли се дисбаланс на пазара? Каква е достъпността на жилищата в София по отношение на европейските столици?

Участие в имотната полемика ще вземат още изпълнителният шеф на enoti.bg - Галя Йорданова и ръководителят на УС на Национално Сдружение Недвижими Имоти - Добромир Ганев.

Повече информация и програмата ще откриете тук.

Билети ще намерите тук. Местата са лимитирани, тъй че побързайте да осигурите наличието си на едно от най-големите стопански събития в страната.

Шумът на парите 2022 се провежда с поддръжката на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, MyFin, LENO, Philip Morris Bulgaria,TBIBuy, УНИКА и Кеш Кредит.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР