Зам.-ръководителят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев

...
Зам.-ръководителят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев
Коментари Харесай

Медведев гневен: Зеленски ще си го получи

Зам.-ръководителят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев направи гневен коментар за протичащото се в Киево-Печорска лавра, съобщи Бъглария Он Еър. Монаси от фамозния манастир в Киев бяха упрекнати, че са свързани с Москва и станаха обект на заповед на украинските управляващи за експулсиране.

" Сигурен съм, че президентът на Украйна Володимир Зеленски и компанията му ще застанат освен пред човешки съд, само че на първо място пред Божия съд. И ще си го получат за всичко, което са създали ", написа Медведев в своя канал в Telegram, представен от ТАСС.
-->
Службата за сигурност на Украйна упрекна наместника на Киево-Печорска лавра в подбудителство на религиозна ненавист и оправдаване на дейностите на Русия. Митрополит Павло беше отведен в съда за решение  на мярката му за неотклонение. На духовника обаче му стана неприятно и делото беше отсрочено. 

Медведев цитира в обявата си Откровението на Йоан Богослов: " И звярът беше хванат, а с него и лъжепророкът, който вършеше чудеса пред него, с които измами тези, които получиха белега на звяра и се поклониха на неговия облик: и двамата бяха хвърлени живи в огненото езеро, горящо със сяра ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР