Заловеният вчера на Капитан Андреево“ 402, 720 кг. хероин възлиза

...
Заловеният вчера на Капитан Андреево“ 402, 720 кг. хероин възлиза
Коментари Харесай

Заловеният на „Капитан Андреево“ хероин е на стойност над 16 милиона лева

Заловеният през вчерашния ден на „ Капитан Андреево “ 402, 720 кг. хероин възлиза на стойност 16 727 млн. лева цена на едро, стана ясно от брифинг пред медиите, даден от Агенция „ Митници “, Национална агенция за приходите и министърът на вътрешните работи.

Чрез метода „ Анализ на риска “ камионът е бил отклонен и в транспортираните матраци са били открити транспарантни пакети с кафяво вещество.

На полевия нарко тест реагира на – хероин.

Шофьорът е на 63 години и е турски жител. Той е в ареста за 72 часа, следва да се вземе непрекъсната мярка „ задържане под стража “.

За последните 5 години това е рекордно количество наркотично вещество, означиха на брифинга от Агенция „ Митници “.

„ За това количество хероин няма постъпила информация от партньорски служби. Тук е работено само че метода „ Анализ на риска “, което значи, че следва да имаш доста опит и чувство да прецениш и анализираш на място държанието на водача, маршрута на камиона и така нататък “, сподели министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.

„ Хероинът е един от най-опасните опиати, използването му въздейства физически и душевен “, добави той.

„ При реализирането на рентгеновия надзор от страна на „ Агенция Митници “ са осъществени разнообразни плътности при стоките, след което последва щателна инспекция “, сподели Пламен Павлов, заместник-директор на Агенция „ Митници “.

По случая продължава да се работи.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР