Проучваме как Кирил Петков е прехвърлил на Мартин Драгулев участието

...
Проучваме как Кирил Петков е прехвърлил на Мартин Драгулев участието
Коментари Харесай

BIRD.bg: Проучваме как Петков е прехвърлил 4 фирми и две фондации, „сглобени“ PDF файлове навсякъде

„ Проучваме по какъв начин Кирил Петков е трансферирал на Мартин Драгулев присъединяване си в 4 компании, две фондации и сдружението „ Да запазим Корал “, с цел да встъпи като министър без спорове на ползи. Разглеждаме в елементи повече от 60 документа, всички подадени към Агенцията по вписванията с електронния автограф на Лена Бориславова при започване на месец май 2021 година “

Това оповестиха от уеб страницата BIRD.bg.

„ Навсякъде се откриват „ съединени “ PDF файлове с подписите на шефовете и притежателите, които са привнесени като картинки - къде по-умело, къде напълно жестоко. Със сигурност въпросът с „ Да запазим Корал “ не е изолиран случай като техническо осъществяване. Почеркът е идентичен на всички места. Авторите са Лена, Русалена, Татяна, Никола, Красимир... “, загатват те.

„ Оръдието на труда “ Konica Minolta C220 е изпозвано в съвсем всички комплекти от документи. Същото  мултифункционално устройство е снимано в адвокатската адвокатска фирма, където са работили създателите. Документите на „ Да запазим Корал “ са неповторими с това, че шефът Атанас Русев не е давал единодушие да му бъде употребен подписа. В един от файловете подписът му е очевидно и жестоко фалшифициран. Очаквайте детайлности откакто приключим с обработката и разбора на данните от всички файлове “, приключват BIRD.bg.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР