Велико Минков е биологичният баща на малкото дете на Габриела

...
Велико Минков е биологичният баща на малкото дете на Габриела
Коментари Харесай

ДНК анализът: детето на Габриела, обвинена че удуши мъжа си, е от друг

Велико Минков е биологичният татко на дребното дете на Габриела Славова - Пеева, която е упрекната в убийството на брачна половинка си Пейо Пеев. Това демонстрират резултатите от ДНК разбор, показан от самия Минков пред Българска национална телевизия. Той е дал и данните от теста, който демонстрира, че вероятността за бащинство е повече от нула цяло и 7 " деветки " след десетичната запетая (единица би било теоретични 100% - бел. ред).


Както и Клуб Z писа, изказванието на някогашния народен представител Велико Минков, че е татко на невръстния Кристиян текат редом от ден първи на грозната сага.

Убийството на Пейо Пеев беше осъществено при започване на тази година в София. За него са упрекнати брачната половинка му 33-годишната Габриела Славова и 54-годишната ѝ майка Красимира Трифонова.

И нещо рядко срещано - то отприщи цивилен митинги против насилието над мъже.

Разследването сподели, че мъжът е погубен на 18 януари в автомобил в кв. „ Изгрев “. Тялото беше намерено по-късно в опожарената кола в гориста околност в подножието на Витоша. 

Разследващите разполагат и с видео, защото майка и щерка са се боричкали съдбовно с младия мъж пред охранителна камера.

Първоначално под стража беше арестувана единствено майката Красимира Трифонова, а брачната половинка на Пейо Пеев беше оставена под домакински арест, до момента в който обществените се погрижат за децата.

Когато те бяха изведени, на 31 януари 33-годишната Славова беше отведена в ареста.

Само преди дни САС я пусна с проследяваща гривна под домакински арест. Въпреки това, съдът се произнесе изрично в претекстовете си, че не е разколебано обоснованото съмнение за присъединяване ѝ в убийството.

Иначе се оказва даже, че Велико Минков е бил измежду първите арестувани, откакто е намерено тялото на Пейо Пеев.

„ Аз съм биологичният татко на 4-месечното бебе, което Габриела роди и съм 100% уверен. Това беше известно и на Пейо. Той е неин легален брачен партньор от едвам три седмици преди раждането през август, макар че те имат 6-годишно дете.

Пейо и Габриела не са имали връзка, най-малко за интервала, в който аз съм бил с нея. Техният брак беше подписан три седмици преди раждането на моя наследник. Това приключи опцията аз да мога да бъда вписан в акта за раждане като татко, тъй като брачният партньор става татко “, разгласи пред bTV Минков.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР