За младите това е пътуването на живота им. За останалото

...
За младите това е пътуването на живота им. За останалото
Коментари Харесай

Защо Никс не могат да позволят на мечтите за дуел на Селтикс да ги разсейват от недовършената им работа с Пейсърс

За младите това е пътуването на живота им. За останалото това беше връщане към минал живот, когато Никс бяха най-великото шоу в Ню Йорк, обединявайки града, както никой различен тим не може.

След като гледах по какъв начин Никс напущат мач 5 против Пейсърс с победа от 30 точки и надзор над полуфиналната серия на конференцията, естествено е да гледаме напред. Дори и с този стеснен състав всичко още веднъж се почувства допустимо. Дори и най-вълнуващият сезон от четвърт век към момента може да се издигне астрономически.

Селтикс чакат във финалите на Източната конференция, подготвени да възобновят съперничеството, което беше заспало прекомерно дълго. Изминаха 11 години, откогато Никс и Селтикс се срещнаха в следсезона. Изминаха 40 години, откогато се бориха след първия рунд. Изминаха 50 години, откогато те се бориха за място във финалите на НБА.

Това щеше да бъде героичен и натоварен мач с невероятна атмосфера вкъщи и на открито, противопоставящ гения на Бостън против издръжливостта на Ню Йорк и дав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР