Някогашният прессекретар на предизборната кампания на Тръмп Хоуп Хикс се

...
Някогашният прессекретар на предизборната кампания на Тръмп Хоуп Хикс се
Коментари Харесай

Хоуп Хикс свидетелства в процеса срещу Тръмп

Някогашният прессекретар на предизборната акция на Тръмп Хоуп Хикс се яви като очевидец в историческия развой против някогашния президент. По този метод Хикс се трансформира в първия някогашен доближен на републиканеца, който свидетелства против него, съобщи Агенция Франс Прес.


" Наистина съм доста нервна ", сподели Хикс, до момента в който Тръмп, който седеше единствено на няколко метра от нея, я гледаше втренчено.

Хикс е била тясно ангажирана с финалните стадии на сполучливата президентска акция на Тръмп през 2016 година, когато се твърди, че са осъществени заплащания на " тихи пари " на някогашната порнозвезда Сторми Даниълс.

Тръмп е упрекнат във подправяне на бизнес документи, с цел да възвърне разноските на юриста си Майкъл Коен за заплащане на 130 000 $ на Даниълс броени дни преди изборите през 2016 година против Хилъри Клинтън.

Процесът, първият в историята на някогашен президент на Съединени американски щати, и разкритията по него провокираха шокови талази в правния и политическия естаблишмънт.

" Докладвах на господин Тръмп " по време на акцията през 2016 година, съобщи Хикс пред съда, описвайки го като " доста зает ".

Хикс, тогава 26-годишна, се причислява към дългогодишната акция на Тръмп през 2015 година, подбрана от работа в бизнеса с облекла на щерка му Иванка, като се трансформира в приближен човек./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР