Руската армия има потенциал за пробив в донецко и харковското

...
Руската армия има потенциал за пробив в донецко и харковското
Коментари Харесай

Националното разузнаване на САЩ призна потенциала на Русия за пробив в две направления

Руската войска има капацитет за пробив в донецко и харковското направление, съобщи директорката на националното разузнаване на Съединени американски щати Аврил Хайнс.

„ Русия реализира еволюционен прогрес на бойното поле с капацитет за тактически пробиви на фронтовите линии в региони като Донецк и Харков “, сподели тя на чуване в сенатската комисия.

Хайнс означи, че Съединени американски щати не се наемат да предвиждат по кое време ще завърши украинският спор и не чакат разрешаване на обстановката в близко бъдеще.

Както сподели министърът на защитата Сергей Шойгу предходната седмица, съветските войски имат самодейността по цялата линия на бойно прикосновение и не престават да изтласкват украинските въоръжени сили от окупираните им позиции. Селищата Первомайское, Богдановка и Новомихайловка в ДНР са освободени.

Освен това тази седмица Министерството на защитата заяви, че селата Семьоновка и Бердичи са взети под надзор.

Тежката конюнктура на фронта беше приета предходната неделя и от главнокомандващия на ВСУ Александър Сирски. Според него най-горещите точки остават Ивановское и Часов Яр на Краматорско направление в ДНР. Не по-малко сериозна е обстановката за украинската войска в Красноармейското (бивше Покровско) и Кураховско направление.

Малко преди този момент Сирски уведоми западните сътрудници на Украйна, че обстановката на бойното поле е „ комплицирана, с наклонност към ескалация “ заради дефицит на оръжия.

Превод : В. Сергеев

Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед41771Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед26766Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед61314„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед31973Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед34271Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед132662Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед91849Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед84923Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернати
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР