Захабените и неподдържани обувки са в състояние да съсипят дори

...
Захабените и неподдържани обувки са в състояние да съсипят дори
Коментари Харесай

3 начина да поддържате обувките си в отлично състояние

Захабените и неподдържани обувки са в положение да съсипят даже най-хубавия стайлинг. Обувките са нашата визитна картичка, само че всички знаем какъв брой е мъчно да ги поддържаме в идеално положение. Предлагаме ви 3 метода, които ви подсигуряват, че те постоянно ще са в безукорен тип. 
1. Винаги носете обувки, съобразени с времето
Може би носите обичаните си кецове през лятото и зимата. Но този метод е изцяло неправилен. Важно е да изберете освен тоалет, само че и обувки, съобразени с времето на открито.
Например, велурът не се оправя доста добре с влагата и може да обезцвети или деформира. Този материал съвършен за летни, само че не и за зимни обувки. В дъждовно време заложете на водоустойчиви ботуши или боти. Оставете моделите от велур и плат за изсъхнало и слънчево време.
2. Почиствайте обувките си навреме
Не единствено през есенно-зимния сезон би трябвало да почистваме постоянно обувките си. Дори и през лятото маратонките, които носим, ​​могат да се замърсят и да се обезцветят. Ето за какво, с цел да поддържате обувките си в съвършено положение, би трябвало да ги почиствате постоянно. Колкото по-дълго мръсотията се задържа върху тях, толкоз по-дълбоко прониква тя в тъканта и толкоз по-сериозни са нанесените от нея провали. 
Винаги носете със себе си пакет мокри кърпички за обувки, с които можете бързо да почистите нечистата им повърхнина.
 Какво издават обичаните ви обувки за вас Какво издават обичаните ви обувки за вас
Сигурно сте чували, че чифт нови обувки могат да създадат една жена по-щастлива. Научно потвърдено е, че покупката на нещо ново повдига н...
Замърсените платнени или мрежести обувки е наложително се перат в специфична ленена торба. Велурените модели би трябвало да се почистват с четка и специфичен препарат.
3. Използвайте специфични препарати за отбиване на влагата
Тези препарати освен отблъскват влагата, само че и не разрешават на мръсотията да проникне в тъканта. Изборът на верния препарат зависи от материала, от който са направени вашите обувки.
 

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР