Заедно с дългоочакваното представяне на новото Subaru Impreza, японския бранд

...
Заедно с дългоочакваното представяне на новото Subaru Impreza, японския бранд
Коментари Харесай

Subaru представи по-корава версия на Forester

Заедно с дълго чаканото показване на новото Subaru Impreza, японския бранд трябваше да показа втория модел от Wilderness серията, предопределена за по-екстремни преживявания отвън пътя. Отмененото ревю в Ню Йорк обърка част от проектите на компанията и двата модела трябваше да дебютират през идната седмица на специфични събития.

Оказа се, обаче, че в Канада един от двата модела към този момент бе показан, въпреки международния дебют да не се е случил. Според информация на Carscoops, Forester Wilderness се е появил в канадския уебсайт на Subaru, а деликатни читатели са съумели да запазят фотосите преди те да бъдат свалени от него.



Външно Forester Wilderness се отличава с в допълнение добавени пластмаси по арките на калниците, праговете и броните. Окачването също е ревизирано и към този момент е по-високо, а 17-цолови джанти са обути в All-Terrain гуми.
 Subaru показа

Защита на купето в долната част, както и багажник на тавана идват серийно, а с тях се оферират и някои графики в екстериора и интериора. Именно там можем да видим и логото, както и седалки незадържащи вода и нечистотия.
 Subaru показа

Под капака ще работи 2.5-литров атмосферен мотор със 182 конски сили и оптимален въртящ миг от 239 нютон метра, предаващи се към четирите колела, посредством автоматизирана трансмисия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР