Зачеркнатият от Станимир Стоилов с дебелия флумастер Здравко Димитров коментира

...
Зачеркнатият от Станимир Стоилов с дебелия флумастер Здравко Димитров коментира
Коментари Харесай

Зачеркнат от Мъри: Покайвам се, не знам какво ще се случва занапред

Зачеркнатият от Станимир Стоилов с дебелия флумастер Здравко Димитров разяснява пред „ Мач Телеграф “ протичащото се сред него и Левски, както и бъдещето му. Припомняме, че Мъри го изгони от състава поради проблеми с хазарта, които не отшумяха, макар че „ сините “ направиха няколко опита да оказват помощ на Здравко.

По всичко проличава, че към днешна дата той няма бъдеще на „ Георги Аспарухов “, където даже не е стъпвал скоро. В последно време се носят клюки към неговото бъдеще, като се твърдеше, че е молил кариерата му да продължи в столичните Локомотив или Септември. До сходен трансфер обаче не се стигна и сега Димитров е заставен да се приготвя независимо.

Самият той е осъзнал грешката си, която е довела до неговото пропъждане от „ Герена “ и се покайва.

„ Добре съм, само че не знам какво ще се случва отсега нататък. Ще се разбере в скоро време. В момента се приготвям независимо. Това, което се случи сред ден и Левски не искам да го разясня. Разбира се, доста скърбя, че се случи по този начин, само че не мога да върна времето обратно. Това с лихварите, което се изписа в медиите, изобщо не е по този начин. Не отивам на „ Георги Аспарухов “ сега. Имам контракт със „ сините “ до 2024 година. Живот и здраве се надявам скоро отново да играя в някой клуб. Дай Боже в един миг да ми се получи и в Левски. Наистина се разкайвам за това, което се случи сред мен и клуба “, разкайва се Димитров.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР