ЧАРЛСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Студенти от Западна Вирджиния се

...
ЧАРЛСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Студенти от Западна Вирджиния се
Коментари Харесай

Законодателите от Западна Вирджиния одобриха финансиране за подпомагане на студенти поради закъснения на FAFSA

ЧАРЛСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Студенти от Западна Вирджиния се борят да схванат по какъв начин да платят за лицей в един от най-бедните щати на нацията след неуспеха внедряването на ново федерално заявление за студентска помощ може да получи помощ според законопроект, ориентиран към губернатора Джим Джъстис.

Щатските законодатели утвърдиха 83 милиона $ за висше обучение – в това число 51 милиона $ за безплатни средства, с цел да оказват помощ на студентите да заплащат такси – по време на специфична сесия, която завърши във вторник.

Щатските колежи и университети означиха 26% понижение на кандидатурите, което водачът на републиканското болшинство в Сената Том Такубо назова „ трагично и опустошително “.

Законодателите от Западна Вирджиния също гласоподаваха да дават 183 милиона $ на държавната организация, натоварена да се грижи за хора с умствени увреждания и увреждания в развиването, само че чак след забележителен спор за това по какъв начин тя би трябвало да бъде налична и използв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР