Любо Нейков е посрещнал зет у дома, научи Ретро“. Осиновената

...
Любо Нейков е посрещнал зет у дома, научи Ретро“. Осиновената
Коментари Харесай

Любимият комик на цяла България Любо Нейков стяга сватба

Любо Нейков е посрещнал шурей вкъщи, научи „ Ретро “. Осиновената щерка на комика, която е негова племенница, си има сериозен другар. 21-годишната Ина се влюбила в 2 години по-голям от нея юноша, с който намерено показват връзката си обществено. Самият артист приел момчето задушевно и подкрепял любовта на младите, като бил подготвен във всеки един миг да им вдигне женитба, с цел да съблюдава повелята на починалия си брат да се грижи за щерка му като за свое биологично дете. От няколко години шефът на „ Комиците “ се грижи напълно за Ина, чийто татко и негов брат умря ненадейно през 2013 година

Нейков официализирал нещата, като подал документи за настойничество и съгласно процедурата се водел формален аставник на племенницата си Ина.
„ Още след трагичната гибел на Цветан, който си отиде без време от инфаркт, Любо осинови детето му. Тогава момичето беше единствено на 16 години и той я взе да живее у тях, с цел да й бъде по-леко “, описват съседи на артиста от родния му Червен бряг. И до ден сегашен 21-годишната Ина обитавала жилището на Нейков в столицата дружно със брачната половинка му Гинка и биологичната му щерка Анна. Въпреки огромната възрастова разлика двете девойки се обичали като кръвни сестри.

Малката не серпантина да подражава на кака си Ина, която постоянно отменяла родителите й в развъждането, когато имали професионални задължения или просто желали да вечерят в ресторант уединено. Тя била извънредно признателна за жеста, който чичо й направил, като я осиновил и ѝ предложил съвсем нехаен живот. Освен че й направил личен банков влог, в който постоянно ѝ вкарвал солидни суми, поел напълно разноските към образованието ѝ.

Преди да приключи учебно заведение, артистът желал да изпрати Ина да следва в чужбина, само че след това тя предпочела да остане при тях в България и той почел нейното решение. Осиновената дъщеря на Любо се увличала по медицината, по-конкретно по акушер-гинекологията. Комикът даже съумял да ѝ уреди стаж в „ Майчин дом “, където тя бързо навлязла в материята и впечатлила целия екип. На изпроводяк старшите сестри не желали да я пускат, тъй като доста се привързали към нея.

Любомир Нейков е роден на 7 февруари 1972 година в Червен бряг. Завършва Техникум по електротехника в Червен бряг, а по-късно НАТФИЗ през 1998 година в класа по куклено актьорско майсторство на проф. Румен Рачев. От 1998 до 2006 работи в „ Хъшове “, „ Шоуто на Слави “ и в театрална групировка Мелпомена. В „ Шоуто на Слави “ Любомир Нейков извършва едни от най-успешните, правени от български артист, фалшификати на съществуващи персони (Бойко Борисов, Иван Костов и др.) – мъже и дами.

Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР