За втора поредна вечер Фики спечели първо място в уникалното

...
За втора поредна вечер Фики спечели първо място в уникалното
Коментари Харесай

Фики с втора поредна победа в „Като две капки вода“

За втора поредна вечер Фики завоюва първо място в неповторимото шоу за преобразявания „ Като две капки вода “. „ Безкрайно благополучен съм – на следващия ден имам рожден ден и това е един подарък за мен “, показа артистът, който самоуверено се впусна в облика на Дженифър Лопес с динамична хореография и сексапилно облекло.

Вторият лайв сложи обещаващо начало с първия мъжки облик на Маги Джанаварова, която влезе в обувките на вокала на One Republic – Райън Тедър. Малко по-късно JJ се развихри и изправи на крайници Фънки със „ шантавата “ роля на Tones and I. Въпреки че Тото откри аналогия сред себе си и Пинк само в мъжката подходка, той сътвори същинско празненство на сцената с възприятие за комизъм и самоирония. С обърнатите изречения и характерни стъпки на Миси Елиът, Галя отвори сърцата на журито и получи безапелационното им утвърждение. Противоречия в триото провокира осъществяването на Луна, която се потопи в кънтри музиката като Доли Партън. „ Димитър Маринов ще се опита да надскочи себе си! “, съобщи известният артист, минути преди появяването си на сцената като Йорданка Христова. Малко по-късно той получи и възторженостите на своя сътрудник Юлиан Вергов. Романтика и актьорска игра показа Анди, влизайки в ролята на продуцента на шоуто Магърдич Халваджиян с песента „ Не остарявай, обич “. Изпълнението и автентчината реплика допряха и самия Халваджиян, който излезе и запя в дует с Анди. „ Имах възприятието, че слушах себе си - ужасно осъществяване “, добави продуцентът на шоуто. Поп звездата Dara сподели, че може да се оправи сполучливо и с националното пеене, превъплъщавайки се в Николина Чакърдъкова.

Следващата седмица Луна ще бъде Шер, а Димитър Маринов ще се преобрази в миналогодишния участник в шоуто – Папи Ханс. Тото ще се забавлява като Shaggy, а Галя ще опита звученето на Дуа Липа. Маги Джанаварова ще се върне към женските облици с Lizzo Proves, а Анди ще потърси връзката сред футбола и музиката с шлагера на Шакира. Dara ще покаже лиричната си страна с Адел, а JJ ще бъде по-провокативен от всеки път като Гери-Никол. На спечелилия за вечерта Бутонът на шанса донесе облика на Майкъл Болтън.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР