Експлозия във верига магазини за домашни подобрения в Североизточна Румъния

...
Експлозия във верига магазини за домашни подобрения в Североизточна Румъния
Коментари Харесай

Експлозия в румънски магазин за домашни любимци рани най-малко 13 души

Експлозия във верига магазини за домашни усъвършенствания в Североизточна Румъния рани минимум 13 души, четирима съществено, оповестиха управляващите.

A мобилно поделение за интензивно лекуване е изпратено на място в град Ботошани, окръг Сучава, оповестиха незабавните управляващи.

Четирима от ранените са в тежко положение, до момента в който 10 са в схващане, само че са претърпели „ разнообразни контузии и изгаряния ” и получават здравна помощ.

Хеликоптери за незабавна помощ бяха предизвестени и две коли за спешна помощ и две противопожарни коли бяха изпратени на мястото, с цел да потушат пожара.


В магазина се прави задача за търсене и избавяне. Не е ясно какво е предизвикало гърмежа, нито дали ранените са клиенти или членове на личния състав.

Две от жертвите в тежко положение ще бъдат превозени до болница в град Яш, на към 68 благи до на юг, до момента в който двама ще бъдат превозени с хеликоптери до столицата Букурещ, с цел да получат по-бърза здравна помощ, съгласно министерството на опазването на здравето. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР