За супер богаташите, които търсят места, където да скрият богатството

...
За супер богаташите, които търсят места, където да скрият богатството
Коментари Харесай

Как Дубай измести Флорида и се превърна в световна столица на луксозните имоти

За супер богаташите, които търсят места, където да скрият благосъстоянието си, един сегмент от пазара на недвижими парцели в Дубай става все по-популярна дестинация. Става въпрос за жилища, първокласни резидденции и къщи в града, зад които стоят марки Four Seasons, Bulgari и Cavalli.

Продажбите на тези парцели в Дубай сега са в взрив. Може да се каже, че Дубай е международната столица на по този начин наречените  " брандирани резиденции ", а задграничните купувачи не престават да купуват свръхлуксозни жилища. Наскоро е осъществена покупка на парцел на стойност 55,3 милиона щатски $ за апартамент с пет спални. Той е планиран от марката Baccarat и даже не е почнало строителството му.

Луксозните недвижими парцели са на фундамент в Дубай откакто богатите станаха по-богати по време на пандемията Covid-19. Богатите руснаци също търсеха сигурни убежища за средствата си след нахлуването на Русия в Украйна.

Цените на първокласните недвижими парцели скочиха с 89% през октомври по отношение на миналата година - бързо възобновяване от спада, траял от 2014 до 2020 година Луксозните парцели в планове на Four Seasons Residences в Дубай, които бяха продадени за към 40 милиона дирхама през 2021 година, преди строителството или " отвън проект ", в този момент костват към 100 милиона, написа South China Morning Post.

Стойността на първокласните жилища, продадени в Дубай набъбна до рекордните 25,3 милиарда дирхама през 2022 година, което съставлява съвсем една пета от цената на всички покупки на жилища в града по данни на Knight Frank.

Някои от купувачите просто са почитатели на марките, които оферират парцелите и обичат да се любуват на удобствата, които оферират. Освен това зад този парцел стои сигурността на име, на което могат да се доверят - изключително значимо за продажбите на зелено. Резиденциите постоянно идват изцяло обзаведени.

Наскоро Дубай изпревари Южна Флорида и се трансформира в място с най-вече първокласни планове в света на огромни имена в бранша. Такова осъществяване е планът Four Seasons с 28 жилища и градски комплекс. Сред купувачите тук е и звездата Роджър Федерер, съгласно източници на изданието.

Живущите могат да употребяват оборудванията на Four Seasons beach resort. Близо 40 чиновници на постройката обезпечават защита, куриерски услуги. Има пазач и други услуги, като зареждане с хранителни артикули и обмисляне на събития. Друга резиденция на Four Seasons за финансовия център на града сега в развой на разработка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР