Майката на Майли Сайръс, Тиш и съпругът й Доминик Пърсел,

...
Майката на Майли Сайръс, Тиш и съпругът й Доминик Пърсел,
Коментари Харесай

Майката на Майли Сайръс и съпругът й започнаха терапия за двойки

Майката на Майли Сайръс, Тиш и брачният партньор й Доминик Пърсел, са почнали да посещават терапия за двойки, осведоми Page Six.

Близък до новото семейство разяснява, че " работят върху връзката посред им, която напоследък липсва ", поради новината, че щерка й Ноа и Доминик са имали връзка. " Шокът ги обзе и съумя да ги отблъсне един от различен, по тази причина им би трябвало време да се оправят със обстановката ", добавя. Миналия месец Тиш загатна в подкаст, че в брака й с Пърсел има проблеми.

Припомняме, че последните месеци семейство Сайръс/Пърсел се борят с новините в пресата, които разкриха, че преди Тиш и Доминик да се съберат, той е имал сантиментална връзка с най-малката щерка на сегашната си брачна половинка, Ноа.

" Двамата бяха по-скоро като другари с привилегии ", изяснява осведомен за връзките сред тях. " Когато Доминик приключи " връзката си " с Ноа, Тиш зае нейното място и ето ги в този момент - станаха семейство ".



Според изданието Us Weekly, което първо заяви за романса сред 54-годишния артист и 24-годишната певица, двамата са имали връзка в продължение на към осем или девет месеца, преди Тиш " да стартира да го преследва ". Page Six написа, че Ноа е била " смутена " и " афектирана " от цялата обстановка. Официално Тиш и Доминик са дружно от 2022 г. и с днешна дата те към този момент публично са съпрузи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР