Водачът на автобус, пътуващ по линия № 20, който е

...
Водачът на автобус, пътуващ по линия № 20, който е
Коментари Харесай

От първо лице: Разказ за катастрофата, при която младеж помете четирима на спирка във Варна

Водачът на рейс, пътуващ по линия № 20, който е станал и несъзнателен очевидец на случая през вчерашния ден вечерта, описа за случая пред ДНЕС+.

При случая пострадаха четирима души - три дами и един мъж.



По думите на водачът към общинския транспортьор " Градски превоз " ЕАД, 20-годишното момче, блъснало с мерцедеса си четирима, е било нападнато от приятелите на потърпевшия мъж - египетски жител който е лежал на земята с фрактура на дясна подбедрица.

" В рейса имаше три дами, с които слязохме да помогнем на хората и да повикаме помощ ", споделя Ивайло Гатев.

По първична информация, дадена ни от очевидци, лидерът на скъпото возило е бил атакуван от пасажери от рейса.

Шофьорът, обаче заяви за ДНЕС+, че в рейса е имало три дами, които дружно с него за побързали към Спешното поделение, което се намира в непосредствена непосредственост до мястото на случая, с цел да повикат помощ.

Водачът на рейса незабавно след удара е погледнал, да не би да има потърпевши, които да са попаднали под него.



Припомняме, че през вчерашния ден, към 19:30 ч., лек автомобил „ Мерцедес “ се врязва в автобусна спирка и опустошава чакащите на нея четирима пешеходци. Водачът – 20-годишен варненец, при маневра завой наляво заради придвижване с несъобразена скорост, губи надзор над автомобила и го блъска в автобусна спирка, намираща се на входа на МБАЛ " Св. Анна " -Варна.

В резултат на конфликта, са потърпевши египетски жител на 39 години, който е с фрактура на дясна подбедрица; жена на 57 години със скъсани връзки на колянна става; 64- годишна варненка изкълчена раменна става и разкъсно-контузни рани и жителка на морската столица на 79 години, която е със строшаване на кости на стъпалото. Първите трима са настанени в болнично заведени, а най- старата е освободена за домашно лекуване, като всички са без заплаха за живота. 

Пробите за алкохол и наркотични субстанции на лидера – провокирал ПТП са негативни и е арестуван за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

По материала работи Геновева Михайлова, ДНЕС+
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР