Адриан Андреев приключи с надеждите си да попадне в основната

...
Адриан Андреев приключи с надеждите си да попадне в основната
Коментари Харесай

Андреев се прости с мечтата за Ролан Гарос, а с турнира се сбогува двукратният финалист Тийм

Адриан Андреев завърши с очакванията си да попадне в главната скица на " Ролан Гарос ".

Българинът позволи поврат във втория кръг на квалификациите и загуби с 6:4, 5:7, 3:6 от италианеца Джулио Зепиери.

Така след отпадането в третия квалификационен кръг преди година, в този момент Андреев още веднъж пропусна шанса си за първи път в своята кариера на попадне в главната скица на шампионат от Шлема.

Мачът бе пресечен след втория сет за дълго време поради дъжда над Париж, а след подновяването му Андреев би трябвало много да съжалява за случилото се в третата част.

В нея българинът на два пъти повеждаше с пробив, само че пък незабавно допускаше мълниеносен рибрейк. Опонентът му съумя да поведе с пробив за 5:3, а по-късно затвори и третия сет с 6:3.

В тази част на квалификациите, в която бе Андреев се намираше и двукратният финалист от шампионата Доминик Тийм, който изненадващо не получи " уайлд кард " и трябваше да премине през пресявките.

Тийм обаче загуби от финландеца Ото Виртанен с 2:6, 5:7, а поради оповестеното му отричане в края на сезона, то това бе финален мач на " Ролан Гарос " за него.

Освен двата финала, някогашният №3 в света има и два полуфинала в конкуренцията. Той бе изпратен с аплдосменти от цялостните трибуни и даже държа къса тирада, което е казус в мачове от квалификациите, само че този път въпреки всичко ставаше въпрос за състезател, който имаше своето въздействие върху конкуренцията в последните години.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР