За специална фотосесия, направена в Кападокия, топмоделът и инлуенсър Александра

...
За специална фотосесия, направена в Кападокия, топмоделът и инлуенсър Александра
Коментари Харесай

След `Ергенът` започва ново шоу `Момата` с Алекс Петканова? Кой финансира скъпите рокли и букетите за красавицата?

За специфична фотосесия, направена в Кападокия, топмоделът и инлуенсър Александра Богданска се изръсила с над 2000 лева Парите тя дала за обилни рокли, с които се снимала на фона на приказната гледка с понесените в небето балони, научихме от "Галерия ".

Посещението ѝ на историческа област в Централен Анадол, е била част от пътешествието на хубавицата в Турция, закъдето тя отпътува преди две седмици.

По време на престоя си тя е била в компанията на носителката на купата "Лейди България “ и дълготраен кадър на предаването "Папараци “ - чаровната и надарена Елизабет Методиева, включително и на популярнатата инфлуенсърка Йоана Йоко.

Междувременно брюнетката качи фотография със мистериозен пост, в който загатва за идно предаване на име "Момата ". На фотоса, който е изработен в Гърция, хубавицата е заобиколена от седем големи кошници с червени рози.

"Уж пристигнах на отмора, а се озовах на фотосите на "Момата " - ново женско риалити. Очаквайте скоро! ", е написала към фрагмента някогашната на Дани Петканов.

"Явно някой е превел неправилон от гръцки като "момата " заглавието на гръцкото риалити "Разведена с дете ", разяснява с подигравка почитател на Алекс.



А дали думите ѝ са шеговита задявка с предаването "Ергенът ", което тече сега по bTV, или в действителност скоро ще станем очевидци на женската версия на шоуто, в която за една жена ще се борят няколко мъже, следва да разберем.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР