Болоня и Удинезе завършиха при равенство в двубоя помежду си

...
Болоня и Удинезе завършиха при равенство в двубоя помежду си
Коментари Харесай

Болоня завъртя реми с Удинезе, но остава в зона ШЛ

Болоня и Удинезе приключиха при тъждество в дуела между тях от 34-ия кръг на италианското футболно състезание. Болоня резервира четвъртата си позиция във краткотрайното класиране с 63 точки, на 2 зад третия Ювентус, като няма загуба към този момент пет мача от Серия А.

Съставът на Удинезе остава в зоната на изпадащите, на 18-о място с 29, само че прекъсна серията си от три следващи провали. Удинезе остава без победа в шампионата от 11 март, когато надделя Лацио.

Аржентинският полузащитник Мартин Пайеро извезе гостите от Удине напред за 1:0 в първата минута на добавеното време на първото полувреме.

Болоня съумя да изравни в последните 15-ина минути на срещата. Белгийският нападател на домакините Алексис Салемакерс бе прецизен за 1:1 в 78-ата минута и лиши старши треньора Фабио Канаваро от първа победа отпред на Удинезе.

Тимът на Болоня игра с човек по-малко от 64-ата минута, когато втори жълт картон и надлежно червен получи нидерландският бранител Сам Беукема. / Българска телеграфна агенция

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР