Има много нормални хора при ГЕРБ. Проблемът е малката на

...
Има много нормални хора при ГЕРБ. Проблемът е малката на
Коментари Харесай

Кирил Петков: Има много нормални хора при ГЕРБ, проблемът е малката на тайна на Борисов и Пеевски

Има доста естествени хора при ГЕРБ. Проблемът е дребната на загадка на господин Борисов с господин Пеевски. Това сподели пред публицисти съпредседателят на " ". 

Той е уверен, че не е заслужено хора като Мария Габриел и Росен Желязков да страдат и да бъдат принуждавани да работят срещу волята си просто тъй като по този начин е решил Делян Пеевски. 

" Първото нещо, на което господин Борисов би трябвало да отговори, е дали ще се откачи от зависимостите от господин Пеевски. Г-н Пеевски държи Прокуратурата, службите, а господин Борисов държи гласовете, които подсигуряват да няма промяна там. Те би трябвало да се разкачат, с цел да вървим напред. Не имам вяра, че господин Пеевски непринудено ще даде тази си власт. Борисов, до момента в който има тази взаимозависимост, не можем да създадем това, което всички българи желаеме. Най-добрите хора да влизат в регулаторите, службите, Висшия правосъден съвет. Иначе, единствено си приказваме за промени ", добави Петков, като изясни, че водачът на ГЕРБ би трябвало да се " откачи " от Пеевски най-много поради хората в личната си партия. 

" Ако има воля за промени, без никоя партия да има обезпечено място, без никой да се усеща, че е притежател на страната и институциите, тогава можем да приказваме ", заключи съпредседателят на Политическа партия.  

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР