За спешни действия в областта на пътната безопасност призова главният

...
За спешни действия в областта на пътната безопасност призова главният
Коментари Харесай

Гешев призова за спешни действия в областта на пътната безопасност: Губим млади хора без време

За незабавни дейности в региона на пътната сигурност прикани основният прокурор Иван Гешев след днешния пътен случай в Силистренско, при който починаха трима души. 

„ Поредни три жертви на войната по пътищата. Млади хора, които губим без време. Представителите на всички виновни институции сме длъжни да сложим дружно завършек на тази черна статистика. Времето на желанията изтече, нужни са незабавни дейности! “, написа Иван Гешев в акаунта си в Twitter. 
 
Поредни три жертви на войната по пътищата. Млади хора, които губим без време. Представителите на всички виновни институции сме длъжни да сложим дружно завършек на тази черна статистика. Времето на желанията изтече, нужни са незабавни дейности!
— Ivan Geshev (@IvanGeshevPG)
Рано тази заран трима души починаха край село Руйно, община Дулово, откакто лек автомобил, с общо петима пасажери, е излязъл от пътя и се е преобърнал в крайпътна равнища. По информация на МВР-Силистра починали са водачът на автомобила – на 39 години, и двама мъже – на 22 и 30 години.

Седемнайсетгодишно момче е настанено в локалната болница, а различен 20-годишен пасажер е прегледан и освободен за домашно лекуване.

През миналото денонощие в страната са станали 28 произшествия, при които един човек е умрял, а 35 са потърпевши, оповестиха по-рано от Министерство на вътрешните работи. В София са регистрирани пет тежки случая и 28 леки, при които няма жертви, само че има петима потърпевши.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР