За съжаление Русия (СССР) съществува само в две агрегатни състояния

...
За съжаление Русия (СССР) съществува само в две агрегатни състояния
Коментари Харесай

Велизар Шаламанов с мрачна прогноза за Русия

За страдание Русия (СССР) съществува единствено в две " агрегатни положения " - експанзия към съседите или вътрешен разпад. Няма устойчиво положение на развиване в съдействие със съседите, което е естественото за Евроатлантическата общественост (НАТО и Европейски Съюз, стратегически сътрудници по света).

НАТО бе основано да отбрани Свободния свят от експанзията на Съюз на съветските социалистически републики, продължи по време на разпада на Съюз на съветските социалистически републики да ръководи рисковете и прехода на страните от Варшавския контракт към НАТО. Днес още веднъж би трябвало да се сдържа брутална експанзия на Кремъл към Украйна (Грузия, Молдова, Сирия и други зони) и е разумно това да докара до следващия разпад, който би трябвало да се ръководи по-умело и предотврати последваща експанзия...

Естествено НАТО е изправено и пред други опасности, с изключение на проблемите към Русия, само че за наше благополучие се оправя ослепително със задачата да подсигурява сигурността и защитата ни в един извънредно нерешителен свят.

Ние сме НАТО!

П.С. С военачалник Ходжис съм работил от времето когато бе командващ в Измир и след това във Висбаден, а в този момент и като откривател във Франкфурт... За него споделят: " Това, което във Вашингтон още не смеят да си го помислят за Европа, той към този момент го прави на процедура със съдружниците на терен. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР