Girls Aloud споделиха спомените си за покойната си колежка от

...
Girls Aloud споделиха спомените си за покойната си колежка от
Коментари Харесай

Емоционалната Шерил разкрива какво й липсва за Сара Хардинг като Girls Aloud споделят спомени

Girls Aloud споделиха спомените си за починалата си колежка от групата Сара Хардинг в прочувствено ново радио изявление – защото те признаха, че им липсва тя „ електрическа и дива “ в профил на пътя.

Останалите четирима членове на групата - Черил, Надин Койл, Никола Робъртс и Кимбърли Уолш - са на турне за първи път от 2013 година насам, а Mirror описа предходната седмица по какъв начин честват Сара, която умря от рак на гърдата преди три години, като част от шоуто.

Говорейки по Радио 2 в особено двучасово предаване, всички те споделят, че единственото нещо, което желаят да трансформират в групата, е като Сара се върна с тях в този момент. Шерил споделя: „ Има дребни моменти, които бихте споделили с нея поотделно на сцената по време на турне. Където няма повече Сара от този миг и не мога да опиша… като, никой различен не би я познал по този метод, с изключение на нас четиримата. "

Припомняйки си обичания си спомен от приятелката Сара, 42-годишната Кимбърли прибавя: „ За мен просто обичам, мога да го виждам в с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР