За съжаление колегите от Възраждане не осъзнават, че действията им

...
За съжаление колегите от Възраждане не осъзнават, че действията им
Коментари Харесай

Мирослав Иванов: ГЕРБ саботират действията на Правната комисия

" За страдание сътрудниците от " Възраждане " не осъзнават, че дейностите им провокират експанзията в обществото. На българина не му е належащо напрежение, а непоклатимост ".

Това съобщи пред NOVA Мирослав Иванов, зам.-председател на Народно събрание от " Продължаваме Промяната''.

За него " най-горещите " тематики са здравната и енергийните рецесии. А във връзка с цените на тока напомни, че законодателната власт внесе план за специфична краткотрайна комисия.

Според него е належащо още време, с цел да се стабилизира обстановката преди да се мисли за анулация на мораториума.

" Конспиративни са теориите за съществени несъгласия и подводни камъни сред съдружните сътрудници. Ние съблюдаваме разпоредбите на съглашението ", изясни той. И добави, че позицията на Политическа партия за зеления документ е непроменена. По думите му ГЕРБ са саботирали дейностите на Правната комисия на Народно събрание. А измежду най-важните неща в дневния ред на Народното събрание е смяна във функционалностите на КПКОНПИ за гарантиране на независимостта и повишение на успеваемостта. За тази цел двете ѝ звена ще бъдат разграничени,

" Съдия, определен на инцидентен принцип и самостоятелен от основния прокурор ще прави инспекции за нарушавания. Той няма да правораздава през този интервал. Ще му бъдат присъщи всички функционалности на редовия прокурор ", изясни Иванов. И уточни, че квотата от Народно събрание в прокурорската гилдия би трябвало да се усили.

" Следва да има болшинство. Не е належащо да е квалифицирано. Темата предстои на изчерпателен експертен спор ", акцентира той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР