Прогресивни избиратели псуват нецензурно политици по улиците“, предупреждава словашкият премиер

...
Прогресивни избиратели псуват нецензурно политици по улиците“, предупреждава словашкият премиер
Коментари Харесай

Фицо в обръщение преди месец: Прогресивните медии сеят омраза, която може да доведе до убийство

„ Прогресивни гласоподаватели псуват нецензурно политици по улиците “, предизвестява словашкият министър председател

Агресията в обществото в Словакия се е натрупала от известно време. Това сочи послание от преди месец на простреляния през вчерашния ден министър председател Роберт Фицо. Той е дълголетен министър-председател и обект на остри рецензии в прогресивната демократична преса, която го упреква в корипция.

„ Ние се борим с рискови хора, които не търпят друго мнение и са способни да толерират всевъзможни нелепости в битката против нас. Това е настояща прогресивна Словакия. Знаете ли, в случай че упоменатата атмосфера не беше рискова за цялото общество, щеше да е смешно “, споделя министър председателят Роберт Фицо във видео в обществената мрежа.

„ Избирателите на Прогресивна Словакия превзеха Лексаурин след загубата на президентските избори в събота, с цел да преодолеят ужаса от демократичната победа на претендента на държавната коалиция “, сподели министър председателят.

Фицо акцентира, че прогресистите назовават гласоподавателите на държавната коалиция „ заблудени “ и им се подиграват, че са селяни, „ примитивни малоумници “ и не би трябвало да имат право да гласоподават.

Във видеото министър председателят сподели още, че тези прогресивни гласоподаватели псуват нецензурно политиците от другите партии по улиците.

Той изрази угриженост, че омразата, която сеят медии като Denník N, SME-ček и Aktualita ще стане мотив за убийството на един от водещите държавни политици някой ден.

„ И не пресилвам даже с милиметър “, добави той.

„ Тези и други медии безусловно предизвикват прогресивния гласоподавател да бъде глупак и нападателен. Хора от публичния живот, подкрепящи Петер Пелегрини, като Атила Вег и Ритмус, биват обществено екзекутирани като предизвестие. И то единствено тъй като си разрешават да имат друго мнение “, сподели той.

Според Роберт Фицо прогресистите сплашват жителите, тъй че всеки, който показва личното си мнение, да знае какво го чака, в случай че не гласоподава, както желаят Чапутова, Шимечка, Одор или Корчок.

Фицо разказва какъв е типичният напредничав гласоподавател: „ Може да се каже доста просто: човек, който не почита непознатото мнение. И да се живее по този начин в една народна власт е мъчно, доста мъчно. Правителствата, които управлявах, в никакъв случай не са предприемали недемократични стъпки. Но се борим с един рисков лагер на нетолерантни хора, способни да измислят всевъзможни нелепости против нас “, сподели министър председателят месец преди да бъде атакуван.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР