За поредна вечер специално внимание бе обърнато на Слави Трифонов

...
За поредна вечер специално внимание бе обърнато на Слави Трифонов
Коментари Харесай

Не спират грозните подигравки със Слави в Като две капки вода

За поредна вечер особено внимание бе обърнато на Слави Трифонов в " Като две капки вода ". Проявиха се спорни настройки към водача на " ИТН ", а някои от тях бяха причина за нови насмешки и ненужни мнения в рейтинговото шоу за фалшификати.

Първоначално в шоуто се обръщаха към шоумена, който нагази съществено и в политическия свят, с дребното му име. Юлиан Вергов направи забележка на водещите, че не отдават нужното внимание на политика и че е належащо да приказват за него с " Г-н Трифонов ". Ироничните намеци и подигравателни физиономии на жури и водещи не убягна от наблюдателното око на фена и последваха сериозни мнения в страницата на шоуто.



Както постоянно, Фънки не може да бъде комплициран в рамка и да извършва заповеди. Той назова Слави Трифонов Дългия, което не се хареса на Вергов и той напусна студиото по сходство на Фънки отпреди няколко седмици след скандалната реплика на Азис от страна на Рафи.

Вергов повдигна различен значим въпрос в шоуто и попита за какво се натъртва непрестанно, че продуцентът Маги Халваджиян е снимал въпросния клип на шоумена. " Защо всякога би трябвало да се натъртва, че Маги му е снимал клипа ", изригна Вергов!

В последния лайф Къци Вапцаров трябваше да имитира Слави Трифонов и Софи Маринова и тяхната емблематична ария 'Единствени ", с която преди няколко години се явиха на " Евровизия ". Именно това породи яростните полемики по отношение на това по какъв начин е вярно да се обръщат към политика, който оглави втората по мощ политическа партия.

Къци се оправи съвършено с гласовата реплика на шоумена и съумя да заблуди част от журито, че не е пуснат на запис оригинала. Не толкоз впечатляващо му беше превъплъщението в Ромския славей и най-после на вечерта се озова в дъното на класацията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР