АТЛАНТА (AP) — Майката на летец от ВВС, който беше

...
АТЛАНТА (AP) — Майката на летец от ВВС, който беше
Коментари Харесай

Майка на летец, убит от депутат от Флорида, казва, че уволнението му, само по себе си, няма да помогне

АТЛАНТА (AP) — Майката на авиатор от Военновъздушни сили, който беше смъртоносно прострелян на вратата на дома си от шериф на Флорида сподели в понеделник, че уволнението на заместника не е правдивост за убийството на сина й.

Чантемеки Фортсън приказва на конференция в Атланта, съпроводена от своя юрист Бен Кръмп, който сподели, че уволнението на заместник-председателя на окръг Окалуса Еди Дюран е „ крачка напред “, само че Дюран също би трябвало да бъде упрекнат в убийството на старши авиатор Роджър Фортсън.

Шериф Ерик Аден уволни Дюран в петък, към месец откакто той простреля и умъртви Роджър Фортсън, до момента в който отговаряше на позвъняване за домашно принуждение и беше ориентиран към жилището на Фортсън.

В допълнение към това, че уволнението на Дюран не е задоволително, Чантемеки Фортсън сподели, че е трябвало да се случи доста по-рано.

„ Нека бъдем ясни, това не е правдивост “, сподели тя за пукотевица. „ Това си мислиш, че ми хвърляш кост и аз съм добре с това. Не съм добре с това. Не съм ОК с това. “

Дюр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР