за пореден път показа, че предпочита семплите тоалети, които могат

...
за пореден път показа, че предпочита семплите тоалети, които могат
Коментари Харесай

10 шопинг находки, вдъхновени от бялата рокля на Кейти Холмс

за следващ път сподели, че избира семплите тоалети, които могат да наподобяват елегантно, даже и единствено със промяната на обувките. Наскоро актрисата се появи на откриването на новия магазин на дизайнера Кристиан Сириано и още веднъж беше в минималистичен тоалет, съвършен за летните дни и вечери. Тя беше заложила на бяла рокля вид „ риза “, която беше комбинирала със сандали на ток с каишки в черно и бяло и черна чанта. Освен това Холмс изглеждаше супер свежа с много небрежна коса и съвсем без какъвто и да било грим. Може би въпреки всичко любовта от време на време е задоволително за сиянието на една жена. Наскоро актрисата се появи с новия си другар Боби Уутън на фестивала в Tribecа, където още веднъж беше с по-семпла дълга, единствено че плетена. Още един настоящ тренд този сезон.
               

Както постоянно сме показвали, актрисата е дипломат на Mango и доста пъти ни е показвала, че от време на време няма потребност да влагаме доста, с цел да изглеждаме стилно и елегантно. В диалог с BAZAAR.com преди няколко седмици Холмс разказва стила си като „ много обикновен “ и споделя, че когато не е на публично блестящо събитие, избира просто да се мотае по панталон и тениска. „ Обичам тениските си и обичам ретро моделите си. Малко са мръсни, малко на петна или каквото и да е, само че това съм аз “, споделя тя.
               

Ние въпреки всичко се вдъхновихме от роклята й вид „ риза “ и открихме няколко шопинг находки, в които ви демонстрираме разнообразни мини и миди модели. Някои от тях могат да се носят на плажа, други на лятна вечеря, трети пък са подобаващи за офиса. Достатъчно е да им се добави аксесоар в ослепителен цвят – обувки или чанта, както и някое красиво украшение, с цел да бъде приключен един за топлите дни.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР