Владимир Путин назначи бившия си бодигард, който веднъж го спаси

...
Владимир Путин назначи бившия си бодигард, който веднъж го спаси
Коментари Харесай

Бившият бодигард на Владимир Путин, който го спаси от атака на мечка, получи нова роля - и може да бъде наследник

Владимир Путин назначи някогашния си телохранител, който един път го избави от изяждането на кафява мечка, за собствен нов специфичен асистент в Кремъл.

51-годишният Алексей Дюмин в този момент ще работи като непосредствен асистент на президента – ход, който подхранва спекулациите, че той може да стане определеният правоприемник на диктатора. Дюмин скрито управлява интервенция на тайните служби и военна интервенция през 2014 година за свалянето от Крим на сваления украински президент Виктор Янукович и завеждането му в Русия.

‌Наскоро той беше губернатор на област Тула, само че по-рано заемаше висока позиция в федерална охранителна работа [FSO], която охранява Путин и други ВИП персони.‌ Преди това той е бил заместник-началник на Главното ръководство на Генералния щаб на армията и заместник-министър на защитата, притежаващ чин генерал-лейтенант.

‌Дюмин по-рано си спомни по какъв начин изплаши мечка, пристигнала да нападне Путин в скрито президентско планинско леговище.‌ Той сподели: „ Естествено, бях въоръжен, президентът беше горе, по този начин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР