За първи път сериалът се появи на телевизионните екрани през

...
За първи път сериалът се появи на телевизионните екрани през
Коментари Харесай

Сравнихме 12 героя от 90-те до 2000-те в техните първи и последни епизоди.

За първи път сериалът се появи на телевизионните екрани през далечната 1946 година. Сега те заемат голямо и доста значимо място в актуалното кино. Завтото са обичани и доста са гледани от хората, без разлика от коя възрасна категория са.

По време на гледание на обичания сериал ние с неспокойствие чаками да излези идващия епизод. Защото епизода постоянно свърща на най забавен стадий.

По време на кино също има конспирация, само че в следствие можеи да разберем по какъв начин ще свърши сцената. А по време на сериал би трябвало да мислими какво ще бъди в идващия епизод.

А сериалите също са се утвърдили крепко в сърцата ни – някои от тях не престават дълги години и ние привикваме с обичаните си герои, като че ли за близки другари и, наподобява, знаем всичко за тях.

Ние също не сме срещу да прекараме вечерта, гледайки обичаното ни шоу или сериал и хапвайки огромна купа с пуканки.

Но през днешния ден имаме друга задача: взехме решение да разберем по какъв начин героите на паметните филми са се трансформирали по време на фотосите, от първия епизод досега на последното им появяване на екрана.

В последна сметка ги виждаме толкоз постоянно, че може даже да не видим измененията, до момента в който не погледнем фотографията.

И даже тези промени доста ни впечатлиха. Дори не чакахме по този начин разлика от дадени фотоси. За това ви каним да видите и вие тези фотоси от нашите обичани герои. Дано да ви харесва дадена публикация.

Жади Рашид – “Клон ”

Пери Кокс – ” Клиниката “

Кели Тейлър – ” Бевърли Хилс 90210 “

Дона Мартин – ” Бевърли Хилс 90210 “

Моника Гелер – ” Приятели “

Пени – “Теория за огромния гърмеж ”

Сюзън Майер – ” Отчаяни домакини “

Уили Танер – ” Алф “

Майлс – “Див ангел ”

Зена – “Зена – Принцеса войник ”

Пайпър Халиуел – ” Очарована “

Дийн Уинчестър - ” Свръхестествено ”

Какво телевизионно предаване обожавахте през 90-те и 2000-те?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР